Segou was zalig ....

Ons weekendje Segou zit er weer op. Zodadelijk vertrekken we terug naar het dispensarium in Koutienso. We hebben fijn gezwommen, lekker gegeten, een een beetje geshopt (een tas en stof om een rokje te laten maken).

Het weekend van 27 Maart komen we terug naar Segou en kunnnen we hopelijk terug op internet. We hopen dan een sjokvolle mailbox te vinden. Want jullie berichtjes doen ons zoveel deugd. (Ge weet dus allemaal wat er u de komende twee weken te doen staat =)

Zonnige en hete groetjes ....

MALI

Linda Bervoets

Mali-musketiers,
Hoofd leeg, tassen vol...kortom jullie zijn klaar voor weer nieuwe ervaringen de komende weken.
Jullie willen in die nieuwe outfit (rokjes) die lesjes gaan geven...allen in kleurige, fleurige prints verschijnen!!

Ann Daenen

Dag dames, dag lieve Ine

fijn om jullie avonturen mee te mogen volgen. Jullie doen ervaring op voor de rest van jullie leven. Geniet ervan. We missen je op de volley. Knuffel

Big Brother

Hey Blanke Malineesjes,

Het doet me plezier te horen dat het jullie zo goed afgaat. Maar één ding begrijp ik toch niet hoor zusje, hoe komt het dat jij nog niet uitgehuwelukt bent? Oh ja ik heb een ideetje... .

Verder is er alweer niets speciaals te melden. Nog veel plezier (en voor mijn zusje mugjes) gewenst.

Dikke duim omhoog en vele groetjes uit Spanje

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Leen, vriendin van Maïte

Hey!

Vind het super om jullie verhalen te lezen! Heb zelf al spijt dat ik niet gekozen heb om op stage te gaan in het buitenland:( Ach ja.. Over 5 weken ga ik na Eupen.. Das toch al bena Duitsland..:D
Amuseer jullie daar nog goed!

xxx

Thomas Spitz

Beste vroedvrouwen,

Alles goed daar in Mali...
Als ik dat allemaal lees heb ik veel
zin om terug te gaan naar het prachtig land...

Ik ging met de PIVH in 2007 op stage;
Ondertssn zal er al wel veel veranderd zijn zeker.

Doe je Zr Suzy, adama, tiekero,
gibril, josephine, jean, jean en marie ea
de groetjes

Veel succes nog met jullie stage...
Aan je aantal bevallingen(40st) zal
je wel komen...

I no fo

Thomas

Tante Lut

Hoi Ine,
Zo te zien maak je het goed in het verre Mali! Mooie foto's ! Je hebt een schattige baby op de arm... het staat je goed ! Intussen al een hele ervaring rijker zo te lezen. Geniet ervan en tot binnenkort!

Caroline

Hello ladies,

J,T en ik zijn geveld door buikgriep.
We zijn echte porseleinridders geworden.
Maar met jullie in ons achterhoofd zijn we blij met de witte blinkende ros tussen onze benen.
Hoe is het met jullie darmpjes? Nog geen last gehad?
Sanitaire voorzieningen???

Liefs en tot mails,
T,J&C

Joep Grosemans

Dag dames,
Ik heb geweldig van jullie blog genoten. Doe het hele team daar vele groeten.

Als Maïte nog eens rare dromen heeft, ik zou die fles cola zo graag tot ginder brengen. Maar ik mag hier niet weg :-(

Groeten,
Joep

nadine

hallo daar, groetjes vanuit de pub, tof dat we uw avontuur toch een beetje kunnen volgen, we missen je hier wel (en ik niet alleen hoor) het is hier heeeeel stil op zaterdag, doe da goe en tot binnenkort

Sylvie

Dag dames,

Wat een leuke verhalen en wat een mooie foto's. En alle 3 al een mooie kleur. Hier in Belgiê begint af en toe al eens een zonnige dag te komen, maar nog niet genoeg voor een leuke bruine kleur.
Vrijdag staat er eindelijk nog eens een TKD voor de deur zodat ik iedereen nog eens terug zie. Spijtig genoeg jullie niet maar jullie zijn in gedachten bij ons eh.
Nog heel veel plezier daar en amuseer u en hopelijk veel goede en mooie bevallingen.

Veel groetjes van Sylvie

kim vds

Hey dames, hier met Kim (Ine's nicht)

Alles goeie daar? Ik dacht 't is weer bijna weekend voor jullie dus ga ik nog iets sturen. Ma veel nieuws hebben we hier niet zulle... alleen dat:

Kurt zijn rijbewijs van de camion gehaald heeft
Eli en ik ons goed geamuseerd hebben in de mans met de carnaval

We volgend weekend de eerste steen gaan metsen

Het vandaag 21 graden is geweest (ma het nu weer volop regent)

We met Pasen weer met de familie samenkomen, ma weet niet wat er gaat gebeuren... (laat het nog wel weten)

Ik nu heel moe ben en in bed ga kruipen!!

Doet het nog goed daar en't amusement want voor je het weet is't voorbij!!!

Dikke kus kimmie xx