Welkom op onze blog!

Nog 46 dagen voor ons vertrek, dus het werd wel eens tijd voor onze blog.

De afgelopen dagen, weken en maanden hebben we echter niet stilgezeten:

Om ons voor te bereiden op een cultuurshock zijn we al eens naar Charerloi geweest. De reis duurde bijna even lang als onze reis naar Mali. Toch hebben we hier wat Frans bijgeleerd.

We hebben sleutelhangers laten maken, om deze te verkopen ten voordelen van het dispensarium. Dus aan iedereen die er nog geen heeft, er zijn er nog voldoende beschikbaar ...

Zo'n reis gaat natuurlijk ook vooraf aan een hoop admistratieve rondslomp: visum, reispas, beurs, ... En ook de nodige spuitjes werden gezet.

En ook aan ons project en eindwerk is er heel wat tijd besteed. Het project bestaat erin om seksuele voorlichting te geven aan kinderen in Mali.

Tot zover ons eerste berichtje,

MA(ïte), L(ies), I(ne)

Liliane

ik wens jullie een mooi en leerrijk avontuur in Mali

Jill Smets

mooie blog!
Ik publiceer jullie adres ook op 2 en 1 vroedkunde zodat de nieuwgierigen jullie ook kunnen volgen!
Fijn dat we een email krijgen nieuwe post!

Lore

Fijne en leerrijke reis naar Mali,
hopelijk om nooit meer te vergeten!

Geniet er van.

vaesen lutgard

he Ine ,
fijne en heerlijke reis naar Mali
nu kunnen we je volgen fijn

knuffel ook van je kleinste fan

Lijnen Viviane

Genieten van dit avontuur zoals jullie nog nooit genoten hebben.
DANK U omdat wij een klein stukje mogen mee genieten.
Dikke knuffels

Lotte

Dag dames,

ik vind jullie naam 'Mali' geweldig:) Leuke blog en ik ga hem op de voet volgen. Geniet van dit zalige avontuur dat jullie te wachten staat. Het is echt waar de moeite! De Afrikamicrobe zal jullie te pakken krijgen en niet snel loslaten. Ik denk er echt nog elke dag met een warm gevoel (en ook wel gemis) aan terug, door heel kleine dingen. Binnenkort spreken we nog eens af en dan zullen we jullie nog allerlei tips meegeven. Jullie gaan daar schitterend werk leveren!

Het aftellen is begonnen!

groetjes, Lotte

Katelijne

Hallo Maite, Lies & Ine!

Leuke site!
Ik kijk er al naar uit om hier veel van jullie geweldige Mali-verhalen te kunnen lezen! Nog 38 dagen voor vertrek, woepiee! :-)

X

Naomi

Maïte, hopelijk leer je veel bij in Mali maar het belangrijkste is dat je geniet .

x

Lut Vaes

Fijne blog, zo kunnen we meegenieten van jullie avontuur! Maak het goed en amuseer je!
groetjes!

Viviane

Het wordt best wel spannend nu!!!
Eerlijk gezegd ben ik zenuwachtig in jullie plaats.
Eén ding is zeker daar is het tenminste lekker warm.

Ik kom jullie zeker uitwuiven...Viviane

Fam. Blockx

Weet dat wij gaan duimen voor jullie! En dat het een leerrijke en toch leuke ervaring mag worden...
We gaan het zeker op de voet blijven volgen. En ook dikwijls aan jullie denken, zeker als we ons "lichtje" gebruiken hé.
SUCCES! xjes

Jessica

Hey meiden,

Het aftellen is reeds al begonnen. Jullie gaan het in MALI fantastisch doen. Jullie zullen er vele hartjes veroveren, mar ook dat van jullie zal veroverd worden.
Ik ga jullie missen.
Veel succes en plezier in MALI.

xXx

Nico

Hey dames,

hopelijk een superleuke en leerrijke ervaring voor jullie en maak er een fantastische tijd van.

veel plezier.

succes ermee

Mamma van Lies

Maïte, Ine en Lies zijn vol goede moed vertrokken en goed aangekomen in Bamako bij René en Annemie,wel pas s'nachts om 2.30uur.Wij gaan er van uit dat ze daar een onvergetelijke stage gaan ervaren.Voor ons is het aftellen reeds begonnen en wachten op meer nieuws.
Succes meisjes xxx

liliane

geniet van het warme weer ,hier is het nog steeds koud , hopelijk kunnen jullie vlug u eerste verhalen hier kwijt. We wachten vol spanning . En wij ouders zijn apetrots ,je moet het maar doen ! xxx

Naomi Vdb

Maïte, we missen je al ( zelfs ik;d )
Hopelijk is alles goed daar en amuseert ge u.

Naomi, mama, Dimi en Marie x

Hilde Curinckx

Dag MaLI,
Leuk om jullie verhaal te lezen.
Zon, warmte, zwembad en cola!
Ik dacht dat jullie op buitenlandse stage gingen!
In elk geval...fijn te lezen dat het goed gaat. veel succes morgen op de heenreis naar Koutienso, en dan kan het echte werk aangevat worden.
Doe dat nog goed daar met jullie drietjes,

Hilde Curinckx

Roger en Cecile

Dag Lies en vriendinnen,
Hier een beetje nieuws uit Scherpenheuvel,misschien ken je ons niet zo goeg ,wel wij zijn al vele jaren heel goede vrienden van Diane en Ivan langs deze weg hebben wij dan ook jullie sleutelhangers kunnen kopen,zodat wij toch ook een heel klein beetje konden steunen ,ik denk dat voor jullie een fantastische ervaring is om in zo'n land zulk werk te mogen en kunnen doen . Geniet nog van de mooie momenten, ook al zulle er ook vele moeilijke komen . Vele groetjes

Elke Aerts

Amai, ziet er allemaal super uit, wat een ervaring! Geniet er maar van!

Groetjes

De kippen van 3 Vroedkunde

Hallo meiden!!!

Hoe gaat het daar met jullie? Vast en zeker weer veel meegemaakt... We zijn heel erg benieuwd naar de verhalen en hopen dat we komend weekend (als jullie in Segou zijn) nieuwe verhalen kunnen lezen en foto's kunnen kijken :)

We zitten nu op school bij de TKD en missen jullie natuurlijk heel erg, maar het is een groot kippenhok hier!

Meiden, geniet! Doe dat goed! En we zien ons snel!

Dikke kussen van ons allemaal!

Ps. de zon die jullie zouden opsturen is meer dan welkom!